Φυσικές καταστροφές στα δανικά

 0    8 flashcards    ultimate.el.da
download mp3 print play test yourself
 
Question Answer
φυσικές καταστροφές
start learning
naturkatastrofer (f.pl.)
σεισμός
start learning
jordskælv (i.)
ξηρασία
start learning
tørke (f.)
πλημμύρα
start learning
oversvømmelse (f.)
χιονοστιβάδα
start learning
lavine (f.)
ηφαιστειακή έκρηξη
start learning
vulkanudbrud (i.)
τσουνάμι
start learning
tsunami (f.)
τυφώνας
start learning
orkan (f.)

Οι φυσικές καταστροφές στα δανικά

Αν ψάχνεις για μαθήματα δανικών, σου έχουμε εδώ τη λύση. Μάθε μαζί μας τη δανική γλώσσα και ξεκίνα με το λεξιλόγιο για τις φυσικές καταστροφές. Mέσω των καρτών διδασκαλίας της εταιρίας μας, θα έχεις την πιθανότητα να μάθεις ή να βελτιώσεις την προφορά σου, μέσω των ηχητικών εγγραφών μας! Επίσης, σου υποχόμαστε να μην ξεχάσεις τις λέξεις που έχεις ήδη διαβάσει, το σύστημα επανάληψής μας δεν θα σε αφήσει.

Πώς θα σε βοηθήσει η εκμάθηση των δανικών

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σε κάνει πιο έξυπνο! Είναι αποδεδειγμένο πως ενεργοποιεί μέρη του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνα για τη μνήμη! Ακόμα, θα μάθεις να μιλάς δανικά, το οποίο σημαίνει άπειρες ακαδημαϊκές, κοινωνικές και επαγγελματικές ευκαιρίες! Ξεκίνα μαθήματα δανικών με την εφαρμογή της VocApp και δεν θα το μετανιώσεις!

Πώς να μάθεις δανικά ευχάριστα

Η ομάδα της VocApp έχει ετοιμάσει για σένα μάθημα για τις φυσικές καταστροφές στα δανικά σε μορφή λίστας καρτών διδασκαλίας. Είναι αποδεδειγμένο πως ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις ξένες γλώσσες είναι να μελετάς το λεξιλόγιο θεματικά. Συνεπώς, τα μαθήματα των δανικών μας είναι αυτό που ψάχνεις! Καλύπτουν ένα ευρύ ποσοστό του λεξιλογίου των δανικών! Μπορείς να είσαι σίγουρος πως, αν μάθεις δανικά μέσω της εφαρμογής μας, δεν θα ξεχάσεις τις κάρτες διδασκαλίας που έχεις ήδη διαβάσει. Ο Αποστασιοποιημένος Αλγόριθμος Επανάληψης θα προγραμματίσει τον χρόνο διαβάσματός σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Μάθε τη δανική γλώσσα εύκολα και αποτελεσματικά!

Αν νιώθεις άβολα όταν μιλάς δανικά, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο περιεχόμενό μας και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση μελετώντας δανικά καθημερινά!

Άλλα μαθήματα δανικών για σένα

Μη ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στα υπόλοιπα μαθήματα των δανικών για να δεις όλα τα υπόλοιπα μαθήματα των δανικών Άρχισε μαθήματα με τις λέξεις για τις φυσικές καταστροφές στα δανικά τώρα! Οι κάρτες διδασκαλίας θα σε βοηθήσουν χωρίς αμφιβολία να καλυτερεύσεις γρήγορα το λεξιλόγιό σου και τις ικανότητές σου στα δανικά.

You must sign in to write a comment