Mobilier în arabă

 0    19 flashcards    ultimate.ro.ar
download mp3 print play test yourself
 
Question Answer
mobilier
start learning
أثاث
scaun
start learning
كرسي
fotoliu
start learning
أريكة
birou
start learning
مكتب
pat
start learning
السرير
canapea
start learning
كنبة
covor
start learning
سجادة
tablou
start learning
صورة
imprimantă
start learning
طابعة
garderobă
start learning
خزانة الثياب
frigider
start learning
ثلاجة
oglindă
start learning
مرآة
cuptor
start learning
فرن
mașină de spălat
start learning
غسالة
chiuvetă
start learning
حوض الغسل
dulap
start learning
خزانة
duș
start learning
دش
baie
start learning
حمام
mașină de spălat vase
start learning
غسالة أطباق

Mobilier în arabă

Ai nevoie de un site eficient și util cu care să studiezi araba? Ai învățat cu multe site-uri, dar nu doreai să mai continui? Cu VocApp, îți vei realiza visul! Metoda cartonașelor, cu care vei învăța, este foarte eficientă! Dacă doreai de demult să știi cum se numesc mobilierul în arabă - o poți face cu cartonașele noastre! Cu noi, vei învăța nu doar cuvinte noi în arabă, dar și îți vei dezvolta pronunția în arabă! Încearcă să înveți cu VocApp cum se zice la Mobilier în arabă și continuă aventura în lumea acestei limbi! Sistemul nostru de Repetiție te va ajuta să repeți toate cartonașele din lecția Mobilier în arabă și să le memorezi! Nu mai irosi timp în zadar, începe să studiezi cu lecția Mobilier în arabă și vei vedea că cu VocApp, poți începe să vorbești limba arabă!

De ce araba e importantă?

Dacă nu ai destulă motivație, gândește-te cum ți se va schimba viața când vei ști limba arabă! Dacă vei învăța limba arabă, îți vei antrena creierul! Va trebui să înțelegi și memorezi multe lucruri noi! Aceasta îți va mări IQ-ul și îți va dezvolta memoria! Te vei învăța să lucrezi la mai multe sarcini odată! În plus, vei descoperi multe resurse informative și te vei dezvolta! Care e secretul în învățarea limbilor? Dacă intenționezi să înveți araba, partea fundamentală este învățarea vocabularului în arabă. Instrumentul nostru va avea sarcina de a-ți dezvolta vocabularul și de a-ți programa repetițiile cartonașelor în arabă, pentru a te ajuta să le memorezi pentru totdeauna! Începe să înveți cuvintele lecției Mobilier în arabă cu noi ca să vezi cât de eficient e! De ce metoda de la VocApp e cea mai bună pentru a studia o limbă? Vei economisi timp cu Sistemul de repetiție de la VocApp și îți vei dezvolta vocabularul în modul cel mai eficient! De asemenea, poți îmbunătăți pronunția în arabă cu toate înregistrările audio din lecțiile noastre! Începe cu lecția Mobilier în arabă chiar acum și învață să pronunți cuvintele din cartonașe! Află cum se zice la Mobilier în arabă cu noi!

Resurse pentru a studia araba

Continuă să repeți cuvintele din lecția Mobilier în arabă pentru ca să le ții minte! Odată ce cunoști întregul vocabular al lecției Mobilier în arabă, poți studia mai aprofundat cu cursurile noastre profesionale! La fel, poți alege o altă lecție cu cartonașe pentru a studia araba repede.

Studiind 5 minute în fiecare zi, îți vei aminti până la 90% din vocabular! Aceasta datorită platformei profesionale VocApp!


You must sign in to write a comment