Trăsături de personalitate în engleză

 0    20 flashcards    ultimate.ro.en
download mp3 print play test yourself
 
Question Answer
trăsături de personalitate
start learning
personality adjectives
frumos
start learning
nice
brutal
start learning
rude
timid
start learning
shy
încrezător
start learning
confident
politicos
start learning
polite
nepoliticos
start learning
impolite
muncitor
start learning
hard-working
leneş
start learning
lazy
prost
start learning
stupid
deștept
start learning
smart
gălăgios
start learning
loud
liniștit
start learning
quiet
amuzant
start learning
funny
retras
start learning
reserved
sociabil
start learning
sociable
zgârcit
start learning
stingy
generos
start learning
generous
bun
start learning
good
rău
start learning
bad

Trăsături de personalitate în engleză

Ai nevoie de o metodă eficientă și utilă cu care să studiezi engleza? Ai învățat cu multe site-uri, dar pierdeai motivația? VocApp îți vine în ajutor! Metoda cartonașelor, cu care vei învăța, este foarte eficientă! Dacă visai de demult să afli cum se numesc trăsăturile de personalitate în engleză - o poți face cu lecția noastră! Cu noi, vei învăța nu doar cuvinte noi în engleză, dar și îți vei perfecționa pronunția în engleză! Învață cum se zice la Trăsături de personalitate în engleză și continuă călătoria în lumea acestei limbi! Sistemul nostru de Repetiție te va ajuta să înveți toate cartonașele din lecția Trăsături de personalitate în engleză și să le memorezi! Nu mai pierde timp în zadar, începe să studiezi cu lecția Trăsături de personalitate în engleză și vei vedea că cu VocApp, poți începe să vorbești limba engleză!

Principalele cauze să înveți limba engleză

Echipa VocApp susține că învățarea unei limbi ca limba engleză este foarte importantă și poate aduce multe posibilități neașteptate! Există destule cauze de a începe să înveți limba engleză acum! Uite câteva din ele! Dacă vei învăța engleza, vei beneficia de șansa de a cunoaște o națiune nouă! Vei putea înțelege obiceiuri diferite și vei deveni un interlocutor interesant! Dacă vei ști engleza, vei obține acces la resurse noi și vei gândi mai global! În plus, odată ce vei ști limba engleză, vei obține o mulțime de posibilități în viață! Cum să înveți limba engleză rapid? Cartonașele vor face totul mult mai simplu: vei vedea o imagine a cuvântului din lecția Trăsături de personalitate în engleză și pe lângă ea, traducerea, pentru a înțelege cuvintele noi eficient! De asemenea, vei asculta cum se pronunță cuvintele în engleză și voilà - vocabularul tău va începe să crească! Te vom ajuta să nu uiți niciodată vocabularul lecției Trăsături de personalitate în engleză și să înveți limba engleză ușor! De ce metoda VocApp e cea mai potrivită pentru a studia o limbă? Vei economisi timp cu Sistemul de repetiție de la VocApp și îți vei mări vocabularul în modul cel mai eficient! De asemenea, poți îmbunătăți pronunția în engleză cu toate înregistrările din cursurile noastre! Începe cu lecția Trăsături de personalitate în engleză chiar acum și învață să pronunți cuvintele din cartonașe! Află cum se zice la Trăsături de personalitate în engleză cu noi!

Continuă să studiezi cu resursele VocApp!

Echipa VocApp e formată din lingviști din multe țări! Noi lucrăm în fiecare zi pentru a crea cât mai multe cursuri noi, ca orice utilizator să învețe exact ceea ce vrea! Memorează cartonașele lecției Trăsături de personalitate în engleză cu ajutorul sistemului nostru! Asigură-te că cunoști totul din lecția Trăsături de personalitate în engleză și alege-ți unul dintre cursurile noastre eficiente pentru a cunoaște mai mult! Continuă să înveți cu metoda VocApp pentru rezultate deosebite.

Învățând 5 minute în fiecare zi, vei memora aproximativ 90% din vocabular! Aceasta datorită platformei eficiente VocApp!


You must sign in to write a comment