Sport na danskom

 0    10 flashcards    ultimate.hrv.da
print play test yourself
 
Question Answer
sport
start learning
sport (f.pl.)
nogomet
start learning
fodbold (f.)
odbojka
start learning
volleyball (f.)
košarka
start learning
basketball (f.)
golf
start learning
golf (f.)
rukomet
start learning
håndboll (f.)
tenis
start learning
tennis (f.)
plivanje
start learning
svømming (f.)
borilačke vještine
start learning
kampsport (f.pl.)
stolni tenis
start learning
bordtennis (f.)

Sportovi na danskom

Započnite s učenjem temeljnih izraza danski kroz lekciju Sportovi ! Možda već znate značenje nekih izraza, no jeste li skroz sigurni kako se pišu i kako se točno izgovaraju? Uz VocApp-ove kartice za učenje naučit ćeš oboje. Naime, one ne sadrže samo napisanu pojam i primjer korištenja, no se na njima nalazi i čujni zapis s kojim ćete naučiti kako pravilno pročitati izraz te ćete biti u mogućnosti poboljšati Vaš naglasak. Nikada ne znate znati kada će Vam neki izraz biti od koristi. Stoga nemojte više odgađatii započnite lekciju Sportovi!

Zašto bih usavršavao/usavršavala danski?

Postoji puno razloga za znati danski!! Prije svega, danski je jedan predivan jezik. Znanje danski će Vam omogućit čitanje knjiga koje nisu prevedene na hrvatski i jednostavno će Vas učiniti mudrijima! Ukoliko Vam navedeni razlozi nisu dostatni kako biste počeli učiti danski, sjetite se da je učenje stranog jezika jedan golemi intelektualni izazov koji ne može baš svatko savladati!

Kako učinkovito naučiti danski?

Htjeli biste naučiti danski jezika, ali bojite se da ćete samo naučiti gomilu novih pojmova i odmah potom ih zaboraviti? Nemojte brinuti! Naš princip učenja uz memo kartice će Vam pomoći da dugotrajno memorirate novi vokabular. Uz VocApp ćete naučiti puno u malo vremena!

Učiti danski brzo i učinkovito!

Već ste u životu započeli učiti novog jezika, ali to na kraju nije bilo od nikakve koristi? VocApp nudi sistematičan pristup sastavljen od memo kartica koje sadrže slikovnu, čujnu i tekstualnu komponentu tako da će Vam se značenje riječi, način pisanja i točan naglasak snažno urezati u dugotrajno pamćenje!

Druge memo kartice koje bi Vam se mogle svidjeti!

Lekcija Sportovi je tek jedna od mnogobrojnih lekcija danski jezika! Na možete pristupiti ostalim tečajevima danski i učiti uz naše mnogobrojne kartice.

Pružite priliku i počnite s lekcijom Sportovi! Sigurni smo da će Vam se svijdeti!

Uči 5 minuta po danu i upamti do 90% naučenih riječi. S nama možeš naučiti danski kroz razne tečajeve koje su razvili profesionalci.

You must sign in to write a comment