Planete na danskom

 0    10 flashcards    ultimate.hrv.da
print play test yourself
 
Question Answer
planete
start learning
planater (f.pl.)
Merkur
start learning
Merkur
Venera
start learning
Venus
Zemlja
start learning
Jord
Mars
start learning
Mars
Jupiter
start learning
Jupiter
Saturn
start learning
Saturn
Uran
start learning
Uranus
Neptun
start learning
Neptun
Pluton
start learning
Pluto

Planete na danskom

Temeljan dio učenja jezika kao što je danski jest svladavanje rječnika! Zašto ne biste započeli s lekcijom Planete? VocApp bazira učenje na fleškarticama koje će Vam omogućiti da na zabavan i lak način dugoročno memorirate novi vokabular. k tome, imate ćete priliku poboljšati svoj naglasak zahvaljujući čujnim zapisima. Nikada ne znate kada Vam neka riječ može trebati, a nikakvo znanje nije nije suvišno. Učite danski uz VocApp i krenite s lekcijom Planete!

Razlozi za učenje danski

Poznavanje danski će Vam pružiti pristup mnogima knjigama, filmovima, čak i memeovima stvorenima na danskom. Učenje danski će Vam pored toga omogućiti da putujete opuštenije nego do sada, sprijateljite se s novim ljudima, a imate ćete i jednu novu crticu za staviti u CV! Ili ćete naprosto moći iskoristiti novo znanje da zadivite Članove Vaše obitelji znanjem danski! Još uvijek nije dovoljno da biste počeli učiti? Hm, vjerojatno niste netko tko voli izazove...! Učenje novog jezika zasigurno nije tako rašireno. Učeći jezik, gotovo "sami" biste mogli postignuti rezulate kojima ćete se istaknuti među drugima i zbog kojih će Vas drugi oko Vas dodatno cjeniti. Mislite li da možete usavršiti jezik? Dajte nam priliku!

Kako učinkovito naučiti danski?

Naše kartice za učenje sve čine lakše: vidjet ćete riječ zajedno s prijevodom na danskom i upamtiti je! Potom, čut ćete danski izgovor riječi i voilà vaš danski vokabular će se počet rasti. Samo 5 minuta dnevnog truda je dovoljno dovoljno za zauvijek upamtiti Planete na danskom!

Naučiti danski brzo i učinkovito!

VocApp Vas neće samo naučiti kako se Planete pišu na danskom language, nego će Vas naučiti kako izgovoriti riječ na danskom. također mogli biste poželjetiisprobati naš alat za stvaranje fleškartica utemeljen na principu rječnika. Počnite kreirati listu izraza i otkrijete kako je to jednostavno, zabavno i efektivno. Kad god ćete trebati prekontrolirati riječ, moći ćete ga nadodati u svoju lekciju. također, prikazat će Vam se prijedlozi sličnih riječi koje ćete moći dodati u svoju lekciju samo jednim klikom!

Druge lekcije danski koje bi Vam se mogle svidjeti!

Ne propustite baciti oko na još neke od naših lekcija na danskom jeziku! Obavezno proučite naše tečajeve na danskom i otkrijte neke od naših brojnih didaktičkih kartica.

Već sada krenite u avanturu i počinte lekciju Planete na danskom!

Vježbaj 5 minuta po danu i upamti do 90% naučenog vokabulara. S nama možeš učiti kroz mnogobrojne tečajeve koje su kreirali profesionalci.

You must sign in to write a comment