Μέσα μεταφοράς στα δανικά

 0    10 flashcards    ultimate.el.da
download mp3 print play test yourself
 
Question Answer
μέσα μεταφοράς
start learning
transportformer (f.pl.)
λεωφορείο
start learning
bus (f.)
τρένο
start learning
tog (i.)
τραμ
start learning
sporvogn (f.)
αυτοκίνητο
start learning
bil (f.)
πλοίο
start learning
skib (i.)
ποδήλατο
start learning
cykel (f.)
μοτοσυκλέτα
start learning
motorcykel (f.)
ταξί
start learning
taxa (f.)
αεροπλάνο
start learning
fly (f.)

Τα μέσα μεταφοράς στα δανικά

Έχεις φανταστεί ποτέ τον εαυτό σου να μιλά δανικά; Αυτή είναι η ευκαιρία σου! Ξεκίνα με τις λέξεις για τα μέσα μεταφοράς και μάθε πόσο σπουδαία γλώσσα είναι τα δανικά! Πιθανόν να μην ήξερες την ακριβής ορθογραφία των λέξεων για τα μέσα μεταφοράς στα δανικά. Μην ανησυχεις! Η απάντηση βρίσκεται σε αυτό το μάθημα: χάρη στις κάρτες διδασκαλίας της VocApp, θα έχεις την πιθανότητα να μάθεις και να βελτιώσεις την προφορά σου, μέσω των ηχητικών εγγραφών μας! Ακόμη σκέφτεσαι πως δεν θα χρειαστείς ποτέ κάτι τέτοιο; Είσαι σίγουρος; Αυτό είναι και το πιο ωραίο μέρος του να μαθαίνεις μια νέα ξένη γλώσσα! Το μυστικό είναι η επανάληψη: χάρη στη μέθοδό μας, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις εξάσκηση τις λέξεις που ήδη έχεις μελετήσει, ούτως ώστε να τα αποστηθήσεις! Μην σπαταλάς άλλο το χρόνο σου σε άχρηστες ιστοσελίδες! Ξεκίνα τώρα με τις λέξεις για τα μέσα μεταφοράς στα δανικά!

Λόγοι για να μάθεις δανικά

Η ομάδα της VocApp στοχεύει στο να μάθεις όσο το δυνατό περισσότερες χρήσιμες λέξεις στα δανικά, μέσω των καρτών διδασκαλίας μας. Θα αποκτήσεις μ'αυτό τον τρόπο τις βάσεις για το λεξιλόγιο των δανικών, κάνοντας τον εαυτό σου περήφανο! Δε σου αρκούν αυτοί οι λόγοι; Τι να πω; Μπορεί να μην σου αρέσουν οι προκλήσεις! Μαζί μας όμως μπορείς να αποκτήσεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα "σχεδόν" μόνος! Πιστεύεις πως μπορείς να μάθεις μια ξένη γλώσσα μαζί μας; Δώσε σε μας και στον εαυτό σου την ευκαιρία να το ανακαλύψεις!

Πώς να μάθεις δανικά ευχάριστα

Τα εργαλεία εκμάθησης της γλώσσας θα αναλάβουν να προγραμματίσουν επαναλήψεις των καρτών διδασκαλίας που δεν ξέρατε στα δανικά. Ως εκ τούτου θα θυμάσαι πιο πολλά σε λιγότερο χρόνο! Μόνο 5 λεπτά καθημερινής εξάσκησης είναι αρκετά για να θυμάσαι τα μέσα μεταφοράς στα δανικά.

Μάθε τη δανική γλώσσα απλά και γρήγορα!

Αν νιώθεις άβολα όταν μιλάς τη δανική γλώσσα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο περιεχόμενό μας και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση διαβάζοντας δανικά κάθε μέρα!

Θέλεις να συνεχίσεις να μαθαίνεις δανικά;

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων για τα μέσα μεταφοράς, μπορείς να συνεχίσεις να μελετάς τη δανική γλώσσα. Ρίξε λοιπόν μια ματιά και στις υπόλοιπες κάρτες διδαδκαλίας των δανικών, κάνοντας κλικ εδώ: των δανικών. Μαζί μας μπορείς να μάθεις δανικά με πολυάριθμα μαθήματα γλωσσών που γράφτηκαν από επαγγελματίες.

You must sign in to write a comment