Fructe în chineză

 0    16 flashcards    ultimate.ro.zh
download mp3 print play test yourself
 
Question Answer
fructe
start learning
水果
măr
start learning
苹果
portocală
start learning
橙子
pară
start learning
banană
start learning
香蕉
ananas
start learning
菠萝
roșie
start learning
番茄
căpșună
start learning
草莓
zmeură
start learning
覆盆子
strugure
start learning
葡萄
pepene verde
start learning
西瓜
lămâie
start learning
柠檬
prună
start learning
李子
cireașă
start learning
樱桃
kiwi
start learning
猕猴桃
piersică
start learning
桃子

Fructe în chineză

Vrei să înveți limba chineză fără prea mult efort, dar nu ești sigur cum să începi? Ai nevoie să cunoști chineza pentru muncă sau universitate? Începe să studiezi acum cu site-ul nostru și vezi cât de ușor e! Dacă doreai să afli cum se numesc fructele în chineză, această lecție te va ajuta! Învață fructele în chineză și practică pronunția ta cu această lecție! Cartonașele te vor ajuta să memorezi cum se zice la Fructe în chineză, iar Sistemul de Repetiție de la VocApp îți va aminti cele mai grele cartonașe ca să le memorezi pentru totdeauna! Începe să studiezi limba chineză cu lecția Fructe în chineză! Încearcă metoda site-ului nostru învățând fructele în chineză și în curând, vei începe să vorbești limba chineză! Nu mai căuta platforme și cursuri - tot de ce ai nevoie pentru a învăța limba chineză e la VocApp!

De ce trebuie să studiezi limba chineză?

E foarte util să studiezi limba chineză! Uite câteva cauze de a începe să studiezi acum! Dacă vei învăța chineza, vei primi posibilitatea de a cunoaște o națiune nouă! Vei putea înțelege tradiții diferite și vei fi un interlocutor interesant! Dacă vei cunoaște chineza, vei obține acces la resurse noi și vei gândi mai global! Mai mult, odată ce vei cunoaște limba chineză, vei obține o mulțime de posibilități în viață! Cum să înveți limba chineză rapid? Aplicația noastră va face totul mult mai simplu: vei vedea o imagine a cuvântului din lecția Fructe în chineză și pe lângă ea, traducerea, pentru a memora cuvintele noi ușor! În plus, vei asculta cum se pronunță cuvintele în chineză și voilà - vocabularul tău va începe să crească! Te vom ajuta să memorezi pentru totdeauna vocabularul lecției Fructe în chineză și să înveți limba chineză ușor! De ce să înveți anume cu VocApp? Modul nostru de învățare are funcții importante care ușurează studierea oricărei limbi și memorarea vocabularului! Cartonașele activează memoria vizuală și cea auditivă pentru învățare rapidă! Începe cu lecția Fructe în chineză și învață cel mai util vocabular la temă!

Vezi și alte resurse de la VocApp!

Site-ul nostru e plin de cursuri și lecții profesionale create de lingviști pasionați! Suntem siguri că vei găsi un curs care ți se potrivește din lista noastră de cursuri! Ține minte să repeți toate cartonașele lecției Fructe în chineză pentru a nu le uita niciodată! Dacă ți-a plăcut lecția Fructe în chineză, continuă să studiezi limba chineză cu alte lecții de la VocApp.

Cu VocApp, poți studia o limbă interesantă online și îți poți reîmprospăta cunoștințele ușor!


You must sign in to write a comment